DecoMűhely - Kalmár Tímea

Az első bejegyzés

2019. március 19. - DecoMűhely

Sziasztok! Már annyiszor gondoltam, hogy megosztanám veletek ami foglalkoztat, valamint szívesen segítenék, mivel többször mondtátok, hogy a kreatívkodáshoz és a szép alkotásokhoz az alapanyagokon található apró betűs rész igen kevés információt tartalmaz. Egy kicsi tégelyre valóban nem lehet mindent ráírni, a szép végeredményhez sokkal több mindenre van szükség. Ezen a felületen erre jobban van lehetőség, noha facebookon is sokszor segítettem már, de ott elég nehéz visszakeresni egy-egy hozzászólást.
Ezennel elindul a DecoMűhely blog. :)
Várlak benneteket szeretettel!

 Facebook oldalamon is sok érdekességet találhatsz, nézz körül! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://decomuhely.blog.hu/api/trackback/id/tr5514701930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nelly Horváthné 2019.03.20. 18:48:52

Szia Timi! Én régóta figyelemmel kisérem a munkádat. Nagyon tetszik minden alkotásod, mert precíz, kifinomúlt, nem hivalkodó de mégis magára hívja a figyelmet. Nagyon örülök a blogodnak, biztosan nagyon sok hasznos információval gazdagodunk általa. Remélem egyszer eljutok egy workshoppodra is.
Üdvözlettel: Horváthné Nelly

DecoMűhely 2019.03.21. 18:31:53

@Nelly Horváthné: Szia Nelly! Nagyon örülök hogy tetszik és remélem mihamarabb találkozunk! :)
süti beállítások módosítása