DecoMűhely - Kalmár Tímea

Ajtó egy zárt világba

2019. április 11. - DecoMűhely
Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban, amikor dekupázsolni kezdtem, összevásároltam egy csomó anyagot.
p1300431_ret.jpg

Időközben rá kellett jönnöm, hogy ezt soha az életben nem fogom mind kidekorálni.
Arra gondoltam, felteszem egy albumban az oldalra. Vagy inkább több albumba..., hátha érdekelne benneteket néhány egyedi darab.

De másképp döntöttem, mert mint tudjuk, a Facebook változtatott az algoritmusán, így a DecoMűhely oldal posztjait alig mutatja. (Minél nagyobb az oldal lájkolóinak száma, annál kevesebb embernek mutatja meg a posztokat. Példának okáért, volt olyan poszt amit 0, értsd nulla embernek mutatott meg első nap, végül több nap után 9-nek. A 11000-es oldallájkolóból. Na ez a kemény!)

Viszont a csoportokban ez másképp működik. Ezért arra jutottam, hogy kihasználom az ebben rejlő lehetőséget, hogy eljusson hozzátok az információ.
A csoportot itt találod:
Szeretném, ha első kézből értesülnétek amikor felteszek azokból a mondhatni "kuriózumokból"  amik közül sok már nem kapható, mert még időszámításunk előttről maradt itt a polcon. Vannak egyedi darabok és olyan is amiből több van, használtpiacos és új holmik, fa, fém, kerámia alapok.

És hogy még miért érdemes a csoport tagjává válnod?

- Szeretnék örömöt szerezni neked, ezért egy kis meglepetés-ajándékot rejtek a csomagodba rendelésed értékével arányosan.

Terveim szerint május első hetének hétfőjén, azaz ÁPR. 29-én nyitom az első albumot.

Viszont jó lenne, ha előbb összegyűlnénk páran. Ebben a segítségeteket kérem: légyszi népszerűsítsétek a csoportot, hívjatok meg új tagokat, ajánljátok ismerőseiteknek!
Úgy izgulok, mint egy kisgyerek egy meglepetés előtt, mert ez nekem is új, ezért kérlek szójatok, jelezzetek vissza bátran! Nagyon örülnék neki! De bízom benne, ki fog alakulni!


Tehát, várlak benneteket szeretettel a csoportban! :
Timi

A bejegyzés trackback címe:

https://decomuhely.blog.hu/api/trackback/id/tr8014757431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása