DecoMűhely - Kalmár Tímea

Stamperia Nemzetközi Trénertalálkozó 2020 január – 2.rész

Stamperia International Teacher's Convention Budapest / Jan. 2020. – part 2.

2020. január 23. - DecoMűhely

Folytatom a második résszel a Stamperia-beszámolót. Ahogy ígértem, most következzen egy ízelítő a teljesség igénye nélkül azokból az alkotásokból, amiket trénertársaim készítettek és természetesen az alkalomra készített munkámat is megmutatom. Az első részt itt találod
3kep.jpg

Tovább

Stamperia Nemzetközi Trénertalálkozó 2020. január – 1. rész

Stamperia International Teacher's Convention Budapest /Jan 2020 – part 1

Kedvesek! Elindult a 2020-as év, ezzel beindult a kreatív élet is. Rögtön az év elején a Stamperia olasz kreatív-hobbi alapanyag forgalmazó cég év eleji újdonság bemutatójára került sor.
A trénerkollégák csodálatos alkotásait mindenképpen szeretném nektek megmutatni, vagy legalábbis szemezgetni belőle, hogy ti is inspirálódjatok ezekből a nagyszerű munkákból!
web20200108_100921_2.jpg

Tovább

Fali irattartó készítés a Piktor festékboltban /Győr

Lépésről-lépésre leírás és videó

Sokan tudják, hogy szoktam járni Pentart bemutatókat tartani országszerte. Az egyik vidéki Pentart bemutató alkalmával, nevezetesen Győrben, a Piktor Festékboltban született ez a fali irat/levél tartó. A folyamatról videó is készült. Lentebb megtalálod az elkészítés lépéseit is. :)
fali-leveltarto_3kep_web.jpg

Tovább

Élménybeszámoló - Stamperia Nemzetközi Trénertalálkozó 2019 június

Stamperia International Teacher's Convention Budapest 4-6 June 2019

Kedvesek! Itt vagyok a beszámolóval, ami mint ilyen, az első. Picit bepillanthattok most velem a kulisszák mögé.
Ismét itt a június, vele együtt a Stamperia olasz kreatív-hobbi alapanyag forgalmazó cég szokásos nemzetközi  trénertalálkozója, ahol a következő szezon újdonságai is bemutatásra kerültek. Ez a találkozó valóban nemzetközi volt, hiszen érkeztek oktatók Columbiából, Portugáliából, Kanadából, Ciprusról, Angliából, Franciaországból, természetesen Olaszországból és Közép-Európa országaiból is.

62373842_2681637885243660_3990062327796858880_n.jpg
Az első nap a regisztráció során 4 csoportra lettünk osztva. Én a Voyages (utazás) csoportba kerültem „kolléganőmmel” Bistei Vikivel. Mindketten a Pentacolor képviseletében voltunk jelen.

Tovább

Romantikus üvegtál kézműves foglalkozás

Győr - Kreatív Ötletház

2019. márciusának elején került sor az első foglalkozásra a Kreatív Ötletházban Győrött.
Tavaly karácsony előtt már tartottam egy Pentart bemutatót, aminek sikere után idén már ültetett foglalkozáson vehettek részt az érdeklődők, ahol egy ilyen üvegtálat készítettünk.
Ha van egy percetek, nézzétek meg a videót!

tanyer_ovalis1.jpg

Tovább

KISOKOS a finomvonalas repesztésről - Waxok és lakkok

Mivel emeld ki és mivel zárd le a repedéseket?

A finomvonalas repesztésről sok leírás és videó is van, én is válaszoltam már többször is a facebook-on, ezért magát a repesztés technikáját most kihagyom. Ebben a  Pentart videóban megnézhetitek én hogyan csinálom.  De beszéljünk az egyéb, a folyamathoz szükséges anyagokról: waxokról, lakkokról, arról, hogy mivel emeld ki és mivel zárd le a repedéseket.

madaras_tanyer_nagy_1.jpg

Tovább

Az első bejegyzés

Sziasztok! Már annyiszor gondoltam, hogy megosztanám veletek ami foglalkoztat, valamint szívesen segítenék, mivel többször mondtátok, hogy a kreatívkodáshoz és a szép alkotásokhoz az alapanyagokon található apró betűs rész igen kevés információt tartalmaz. Egy kicsi tégelyre valóban nem lehet mindent ráírni, a szép végeredményhez sokkal több mindenre van szükség. Ezen a felületen erre jobban van lehetőség, noha facebookon is sokszor segítettem már, de ott elég nehéz visszakeresni egy-egy hozzászólást.
Ezennel elindul a DecoMűhely blog. :)
Várlak benneteket szeretettel!

 Facebook oldalamon is sok érdekességet találhatsz, nézz körül! :)

süti beállítások módosítása