Húsvét

egy magasztos ünnep - és ami mögötte van

2019. április 19. - DecoMűhely

Azt mindenki tudja, –vagy ha nem, utána nézhet–, hogy húsvétkor mit ünnepel a kereszténység. Nem is erről szeretnék most írni. Inkább arról, mit jelent számomra.

p1300611_ret_web.jpg

Tovább

Romantikus üvegtál kézműves foglalkozás

Győr - Kreatív Ötletház

2019. márciusának elején került sor az első foglalkozásra a Kreatív Ötletházban Győrött.
Tavaly karácsony előtt már tartottam egy Pentart bemutatót, aminek sikere után idén már ültetett foglalkozáson vehettek részt az érdeklődők, ahol egy ilyen üvegtálat készítettünk.
Ha van egy percetek, nézzétek meg a videót!

tanyer_ovalis1.jpg

Tovább

KISOKOS a finomvonalas repesztésről - Waxok és lakkok

Mivel emeld ki és mivel zárd le a repedéseket?

A finomvonalas repesztésről sok leírás és videó is van, én is válaszoltam már többször is a facebook-on, ezért magát a repesztés technikáját most kihagyom. Ebben a  Pentart videóban megnézhetitek én hogyan csinálom.  De beszéljünk az egyéb, a folyamathoz szükséges anyagokról: waxokról, lakkokról, arról, hogy mivel emeld ki és mivel zárd le a repedéseket.

madaras_tanyer_nagy_1.jpg

Tovább

Az első bejegyzés

Sziasztok! Már annyiszor gondoltam, hogy megosztanám veletek ami foglalkoztat, valamint szívesen segítenék, mivel többször mondtátok, hogy a kreatívkodáshoz és a szép alkotásokhoz az alapanyagokon található apró betűs rész igen kevés információt tartalmaz. Egy kicsi tégelyre valóban nem lehet mindent ráírni, a szép végeredményhez sokkal több mindenre van szükség. Ezen a felületen erre jobban van lehetőség, noha facebookon is sokszor segítettem már, de ott elég nehéz visszakeresni egy-egy hozzászólást.
Ezennel elindul a DecoMűhely blog. :)
Várlak benneteket szeretettel!

 Facebook oldalamon is sok érdekességet találhatsz, nézz körül! :)